seasonlooks & trends

Hulp bij het vinden van de perfecte heren winterjas? Laat u adviseren!

Wat is er nou fijner dan een winterjas die comfortabel zit, functioneel is en perfect past bij uw persoonlijke stijl? Het probleem is dat veel heren het moeilijk vinden om te bepalen wat voor hun een ‘perfecte winterjas’ is. Dit komt ook doordat de keus overweldigend is: gaat u voor kort of lang, modern of klassiek, opvallend of ingetogen? En matcht de jas bij uw overige winterkleding? Wij adviseren u graag bij deze en andere keuzes. Sterker nog: wij bieden een gratis stijladviseur aan! Maak snel een afspraak via ons online afspraakformulier om een heren winterjas te vinden die perfect aansluit bij uw stijl.

Winterjassen heren XL

Voor grote heren kan het een extra uitdaging zijn om een trendy winterjas te vinden. Veel winterjassen worden door winkels niet ingekocht in de grootste maten. Blijdesteijn doet dit echter wel. Wij hebben een groot aanbod winterjassen in grote maten: van XL tot XXL! Zo kunnen ook de langere en bredere heren er deze winter stijlvol bij lopen. Het is dus niet van belang welke maat u heeft. Kom snel langs bij Modehuis Blijdesteijn; onze stijlexperts tonen u graag onze grote maten winterjassen voor heren.

Winterjassen heren 2017: onze exclusieve topmerken

Beleef de leukste Mode events
Om elk mode seizoen optimaal te beleven, zijn er verschillende leuke evenementen en acties bij Blijdesteijn.

– mode quote –
het leven is niet perfect,
uw outfit van Blijdesteijn wel

Winterjassen heren merken top 3

Kunt u geen winterjassen heren merk kiezen? Uiteraard bent u van harte welkom in de winkel om een geschikte winterjas te vinden, wij helpen u persoonlijk bij het vinden van een passende heren winterjas naar uw wensen. Van alle topmerken die we voeren, zijn dit de heren winterjas favorieten van 2017:

Service volgens Blijdesteijn
Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…