Privacybeleid

Privacy Policy

Blijdesteijn Mode, gevestigd aan Voorstad 24, 4001 LT te Tiel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Blijdesteijn Mode respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en doet er alles aan om je persoonsgegevens te beschermen. Wij gebruiken u gegevens alleen om aan de diensten, waar je om gevraagd hebt, te kunnen voldoen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwd. Door ons een bericht te sturen kunt u uw gegevens laten verwijderen.

Bovendien verwerken we uw persoonsgegevens alleen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Contactgegevens

Website: www.blijdesteijn.nl

E-mailadres: info@blijdesteijn.nl

Adres: Voorstad 24, 4001 LT Tiel

Telefoonnummer: 0344-614544

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Blijdesteijn Mode verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • NAW gegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website-bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

Doelen van gegevensverwerking

Blijdesteijn Mode verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Op onze website, en bij een bezoek aan onze winkel, kunt u zich inschrijven voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief (promotie- en marketingdoeleinden). Hiervoor gebruiken wij met uw toestemming het door jou opgegeven e-mailadres.
  • Bij bezoek aan onze winkel kun je je inschrijven in ons klantenbestand zodat wij je aankopen kunnen registreren. Wij verwerken deze gegevens zodat we bij een eventuele klacht of vraag contact met je op kunnen nemen. Wij verwerken hiervoor de gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer en aankopen.
  • U kunt bij ons een online contactformulier invullen en daarmee een opmerking/vraag plaatsen. Wij verwerken uw gegevens zodat we de opmerking/vraag kunnen beantwoorden of contact met u op kunnen nemen. We verwerken hiervoor de gegevens zoals u naam, e-mailadres en telefoonnummer.
  • U kunt bij ons een afspraak maken met een Personal Shopper. Wij verwerken uw gegevens zodat we de afspraak kunnen inplannen of contact met u op kunnen nemen. We verwerken hiervoor de gegevens zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.
  • Wij zijn actief op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Als u via social media contact met ons opneemt verwerken wij uw gegevens om: contact op te nemen, om de vragen die u via social media stelt te kunnen beantwoorden, om u te informeren bij deelname aan een actie.

Wij bewaren u persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor u gegevens worden verzameld, of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.
Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang de inhoud van deze e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Inschakeling van derden

We schakelen bij de uitvoering van onze werkzaamheden en andere bedrijfsactiviteiten ook derden in. Denk hierbij aan postverzending, drukkerijen, hostingdiensten en automatiseringsdienstverleners. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de diensten uw gegevens verwerken moeten zij deze gegevens verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. Deze derden moeten aantoonbaar passende beveiligingsmaatregelen genomen hebben en geheimhouding betrachten.

Cookies

www.blijdesteijn.nl maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies en andere technologieën om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe u de site gebruikt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze website kunnen verbeteren.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Blijdesteijn Mode gebruikt cookies met een technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Door de cookies kunnen we op externe sites advertenties laten zien; Advertentie netwerken (o.a. Google AdWords) die op externe sites adverteren kunnen cookies op je PC plaatsen. www.blijdesteijn.nl heeft geen toegang tot- of controle over deze cookies die worden gebruikt door derden adverteerders.

Beveiliging

Blijdesteijn Mode neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via ons contactformulier of via info@blijdesteijn.nl

Inzage, correctie of verwijdering

U kunt bij ons op ieder moment een verzoek doen om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt ook navragen of alle gegevens die we van u ontvangen hebben juist zijn. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken.

U kunt hiervoor een schriftelijk verzoek sturen naar Blijdesteijn Mode, Postbus 191, 4000 AD Tiel of een e-mail sturen naar info@blijdesteijn.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 4 weken op je verzoek.

Heeft u suggesties, klachten, of vragen over onze Privacy Policy? Stuur een e-mail naar info@blijdesteijn.nl. Blijdesteijn Mode wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.