seasonlooks & trends

Trouwpak op maat voor iedere man

Op zoek naar een trouwpak op maat? Met ons eigen veranderatelier zorgen wij ervoor dat het trouwpak perfect naar uw maat gemaakt wordt. Bijpassende overhemden, dassen en onder-T-shirts maken het plaatje compleet. En op onze schoenenafdeling van Van den Assem kunt u een passende schoen voor bij uw trouwkostuum vinden. Ook u als bruidegom kunt de blits maken in een trendy trouwpak voor een onvergetelijke dag. Maar waar moet u op letten? Misschien heeft u nog nooit een pak gedragen. Wat is trendy? Want de herenmode verandert ieder jaar weer. Hierbij helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze dag al een feestje voor u wordt met een trouwpak, voorzien van een hoog draagcomfort. Hoe laat u zien dat u de bruidegom bent? Door bijvoorbeeld een gilet te dragen in een mooie aparte print van glanzende stof. Voor iedere man is er bij Blijdesteijn een trouwpak te vinden, speciaal naar uw wensen op maat gemaakt!

Trouwpak voor bruidegom

Blijdesteijn is gespecialiseerd in het aankleden en geven van modeadvies voor een passend trouwpak voor de bruidegom. Omdat er naast een mooie bruid ook een goedgeklede bruidegom hoort, helpen wij je bij een trouwpak naar jouw wensen te realiseren. Je kan bij ons zelf jouw trouwpak op maat laten samenstellen. Het trouwpak waarin je trouwt heeft een zeer speciale betekenis. Misschien is het wel de belangrijkste outfit dat je ooit zult dragen. Kom vrijblijvend langs om onze uitgebreide collectie trouwpakken te bekijken en te passen. Bij stijlmodehuis Blijdesteijn ontdek je welk trouwpak het best bij jou past om een onuitwisbare indruk op je trouwdag te maken!

Beleef de leukste Mode events
Om elk mode seizoen optimaal te beleven, zijn er verschillende leuke evenementen en acties bij Blijdesteijn.

trouwkostuum collectie impressie

U vindt in onze collectie trouwpakken voor heren de laatste trends en de beste merken. Van een slim fit trouwkostuum met een bijpassend overhemd tot feestelijke smokings. Onze kostuums zijn verkrijgbaar in prachtige stoffen en trendy prints, zodat u er op de grote dag oogverblindend uit ziet. Wij hebben topmerken in de collectie als Roy Robson, Olymp, Zegna en Eduard Dressler. Hieronder leest u meer over de twee laatstgenoemde merken.

Wilt u meer informatie over onze trouwpakken? Dan kunt u een mail sturen naar herenafdeling@blijdesteijn.nl.

– mode quote –
Een maatpak van Blijdesteijn
is altijd een winner!

trouwkostuum merken top 2

Het Italiaanse merk Zegna Ermenegildo, kortweg Zegna, heeft de reputatie de mooiste stoffen ter wereld te produceren. Met deze hoogwaardige stoffen creëert Zegna trouwkostuums volgens de laatste trends. Een Eduard Dressler trouwpak staat garant voor ambachtelijke perfectie, en is een echte aanrader als u op zoek bent naar een klassiek kostuum met een tijdloze uitstraling. De pakken worden afgewerkt met veel oog voor detail en kunnen op maat worden gemaakt.

Service volgens Blijdesteijn
Via onze maatwerkprogramma’s is maatwerk voor iedereen betaalbaar. Met de verschillende programma’s heeft u de keuze uit ruim 400 kwalitatief hoogwaardige Italiaanse stoffen. Voor een maatkostuum of -overhemd geheel naar uw eigen smaak en stijl.