– Geschiedenis stijlmodehuis Blijdesteijn –

– Nu & in de toekomst –

– De familie van Blijdesteijn

franklin

FRANKLIN

“Ik ben trots te kunnen samenwerken met mijn drie kinderen. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat we weer een succesvolle fase aan de Blijdesteijn historie gaan toevoegen.”

bram

BRAM

“Ons bedrijf kent een prachtige geschiedenis waar ik nooit genoeg over kan horen. Wij vinden dat winkelen een feestje moet zijn met perfecte bediening.”

Max van Blijdesteijn

MAX

“Ik ben verantwoordelijk voor nieuwe media en de herenafdeling. Maar ik ben ook vaak in de winkel te vinden. Daar doe ik tijdens mijn klantcontact spelenderwijs marktonderzoek.”

Anne-Eva van Blijdesteijn

ANNE-EVA

“Ik ben verantwoordelijk voor de damesafdeling. De medewerkers en de gehele inkoop van damescollecties stuur ik aan. Zelf ben ik veel in de winkel te vinden, dichtbij de klanten.”

– Onze medewerkers, uw adviseurs

Bij Stijlmodehuis Blijdesteijn wordt u warm ontvangen door een topteam. We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden en kunnen u over allerlei modestijlen adviseren. In lijn met onze traditie zullen we u altijd met alle egards behandelen. En natuurlijk zullen we u zeker uitdagen om eens wat nieuws toe te voegen aan uw garderobe. We staan graag voor u klaar en maken met alle plezier een persoonlijke afspraak voor een tijdstip dat u goed uitkomt.