Basler mode

Het Duitse merk Basler mode staat voor elegante kleding gemaakt van hoogwaardige materialen, precieze maatwerk en een speciale aandacht voor detail. Deze handgemaakte schoonheid ziet u terug in iedere collectie van dit succesvolle Duitse kledingmerk.

Kortom: Basler fashion is tijdloze elegantie, geschikt voor iedere moderne vrouw. Laat u verleiden door de exclusieve collecties van Basler mode en kom langs bij Blijdesteijn Mode in Tiel.

Categorieën: , ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Moderne vrouwen dragen mode van Basler

Hoge normen, nauwkeurige maatwerk én een grote passie voor details: al deze facetten zijn liefdevol opgenomen bij elke speldenprik in onze collecties van Basler mode. De moderne vrouw herkent deze details en raakt op slag verliefd op het elegante karakter van deze eigentijdse kledingstukken. Basler kleding is er voor de modebewuste vrouw die graag comfortabele, casual outfits van de beste materialen draagt. Met Basler mode kiest u daarom voor trendy kleding met een uitmuntende kwaliteit!

Basler jassen en jacks voor vrouwen

In eerste instantie concentreerde Fritz en Elisabeth Basler, oprichters van het gelijknamige modemerk, zich alleen op de productie van stijlvolle jassen en jacks voor vrouwen. Perfectie en kwaliteit stonden hierbij hoog in het vaandel. Vandaag de dag zijn deze waardes nog steeds van toepassing. Basler jassen zijn hierdoor een begrip geworden voor moderne vrouwen van over de hele wereld. Tegenwoordig produceert Basler, naast jassen en jacks, alle kledingstukken die een moderne vrouw zich kan wensen.

Exclusieve collectie Basler mode

Bent u benieuwd naar de exclusieve collectie van Basler damesmode? Blijdesteijn Mode in Tiel biedt een ruim assortiment Basler mode. Wij verkopen onder andere:

  • Basler jassen & jacks
  • Blouses
  • Romantische prent shirts
  • Preppy blazers
  • Tijdloze rokken & vrouwelijke jurken
  • Broeken & jeans
  • Diverse accessoires

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basler” te beoordelen