Herenmode 2018: laat u inspireren door de nieuwste herenmode trends!

Voor de mooiste looks en nieuwste herenmode trends van 2018 bent u bij Blijdesteijn aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle herenkleding in alle merken en stijlen die ertoe doen. We durven daarom rustig te zeggen dat u bij Blijdesteijn altijd slaagt! Want of het nu gaat om een casual of smart casual tot business en trouwkostuums: onze zeer rijke collecties van de bekendste modemerken bieden u de nieuwste trends van 2018. Bovendien maakt ons eigen modeatelier uw kleding passend tot in de kleinste details.

Laat u inspireren door de mooiste looks en nieuwste herenmode trends!

Herenmode collectie

De exclusieve herenmode collectie van Blijdesteijn bestaat uit gerenommeerde topmerken als Diesel, Cavallaro en Roy Robson. We kunnen gerust zeggen dat u bij ons alle stijlen en merken vindt die meegaan met de laatste modetrends. Laat u inspireren en bekijk onze exclusieve herenmode collecties!

Beleef de leukste Herenmode events
Om elk mode seizoen optimaal te beleven, zijn er verschillende leuke evenementen en acties bij Blijdesteijn.

Exclusieve herenmode van topkwaliteit collectie impressie

Blijdesteijn Mode beschikt over een zeer rijke collectie exclusieve herenkleding merken van de beste kwaliteit. U kunt kiezen uit de nieuwste collecties van maar liefst 220 topmerken. Van sommige van deze merken heeft u ongetwijfeld al eens eerder gehoord, maar het unieke aan Blijdesteijn Mode is dat wij ook beschikken over exclusieve merken die u niet overal tegenkomt.

Stijladvies van Blijdesteijn
Wij helpen u graag. Met de laatste herenmode looks, de mooiste merken of een pak op maat. Kom langs bij Blijdesteijn Mode in Tiel of maak een persoonlijke afspraak met een van onze personal shoppers. Onze stijladviseurs helpen u graag met de mooiste modelooks van 2018!

Wilt u een pak op maat

MAX’S FAVORITES
– MAX VAN BLIJDESTEIJN –

Persoonlijke aantrekkingskracht
We leven in een tijd van totale zichtbaarheid, een tijd waarin de macht van het oog alles beïnvloedt. Alle routes worden in beeld gebracht, eten wordt gefotografeerd, hotelkamers vastgelegd, uitzichten gedeeld en events gefilmd. Eigen identiteit is meer dan ooit de trend. In het nieuwe seizoen komt dit helemaal tot uiting door middel van kleurrijke elegantie en herenmode ligt in lijn met die van dames.

Lees verder op mijn blog over seizoenstrends

Service volgens Blijdesteijn
Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…