seasonlooks & trends

Heeft u binnenkort een feestje? En bent u op zoek naar feestmode? Blijdesteijn heeft voor iedere gelegenheid een passend ensemble. Van diner tot receptie of voor galakleding.

Feesten in stijl? Met de laatste feestmode gaat dat zeker lukken. De feestmode van nu is stijlvol, kleurrijk, elegant én speels. Bloemen oubollig? Niet in de stijl van nu: de uitgesproken bloemen in levendige kleuren vrolijken elke jurk of blouse (én feestlocatie) op eigentijdse wijze op. Toch liever wat meer rust? Kies dan voor een tijdloze glanzende japon in prachtig koningsblauw.

Beleef de leukste Mode events
Om elk mode seizoen optimaal te beleven, zijn er verschillende leuke evenementen en acties bij Blijdesteijn.

– mode quote –
het leven is niet perfect,
uw outfit van Blijdesteijn wel

feestmode merken top 3

De absolute favorieten als het gaat om feestkleding voor dames zijn de merken Joseph Ribhoff, MOQ en Vera Mont. Joseph Ribhoff kenmerkt zich door opvallende kleuren en prints en super vrouwelijke pasvormen. MOQ feestmode laat zich in drie woorden omschrijven: kwaliteit, elegantie en comfort. Vera Mont biedt sprankelende en moderne feestkleding voor iedere gelegenheid, van elegante avondstukken tot slim te combineren items. Als dat niet feestelijk is.

Service volgens Blijdesteijn
Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…